NEWS 21 July 2022

Techcafé about Digital Twinning

This event will be organized in Dutch.


Een Digital Twin… Wat is dat eigenlijk, waar moet u mee starten en wat heeft u nodig? Een digitale tweeling is een virtuele representatie van de echte wereld, met inbegrip van fysieke objecten, processen, relaties en gedrag en biedt veel mogelijkheden voor het MKB. In de derde editie van het Techcafé wordt met vier tafelgasten ingezoomd op Digital Twining. Bent u er ook bij op 22 september? 

Het Techcafé is de plek om ongedwongen nieuwe contacten op te doen én onder het genot van een borrel en bitterbal van gedachten te wisselen over tech onderwerpen. Op 22 september opent Mikrocentrum op zijn locatie in Veldhoven samen met DSPE van 15:30 tot 18:00 uur de deuren voor het Techcafé.

Dit zijn onze tafelgasten:

• Jelm Franse, Senior director Mechanical development (ASML)
• Pieter Dejonghe, Business development manager (Siemens)
• Hans Smaal, Fontys Engineering (projectleider)
• Guido van Gageldonk, CTO (Perspective)

Een Techcafé gemist? Luister de voorgaande edities over Robotica in het MKB of over Systems engineering terug via onze Soundcloud.


References

May 30 DSPE Knowledge day…

Please be invited to the upcoming DSPE Knowledge Day at Settels Savenije Eindhoven.

Read more
Lunch lecture May hosted by…

Precision in roll -2- roll electronics

Read more
YPN visited Kulicke & Soffa…

The Young Precision Network (YPN) - part of the DSPE community - organises events for young professionals and students. On Thursday February 1st, YPN organised a visit to Kulicke & Soffa in Eindhoven.

Read more