NEWS 21 July 2022

Techcafé about Digital Twinning

This event will be organized in Dutch.


Een Digital Twin… Wat is dat eigenlijk, waar moet u mee starten en wat heeft u nodig? Een digitale tweeling is een virtuele representatie van de echte wereld, met inbegrip van fysieke objecten, processen, relaties en gedrag en biedt veel mogelijkheden voor het MKB. In de derde editie van het Techcafé wordt met vier tafelgasten ingezoomd op Digital Twining. Bent u er ook bij op 22 september? 

Het Techcafé is de plek om ongedwongen nieuwe contacten op te doen én onder het genot van een borrel en bitterbal van gedachten te wisselen over tech onderwerpen. Op 22 september opent Mikrocentrum op zijn locatie in Veldhoven samen met DSPE van 15:30 tot 18:00 uur de deuren voor het Techcafé.

Dit zijn onze tafelgasten:

• Jelm Franse, Senior director Mechanical development (ASML)
• Pieter Dejonghe, Business development manager (Siemens)
• Hans Smaal, Fontys Engineering (projectleider)
• Guido van Gageldonk, CTO (Perspective)

Een Techcafé gemist? Luister de voorgaande edities over Robotica in het MKB of over Systems engineering terug via onze Soundcloud.


References

YPN visit IBS precision engineering…

We will visit IBS Precision Engineering, located in Eindhoven. IBSPE has been helping customers address unique problems for over 30 years. With their expert knowledge in metrology, they understand the true meaning of ultra precision engineering.

Read more
Lunch Lecture June hosted by…

Development of a Fully Autonomous Tractor for Sustainable Agriculture

Read more
Report of the successful DSPE…

Last month, the DSPE Optomechatronics Week 2023 was a great success. Preceded by a fully booked three-day Optomechanical System Design course, the DSPE Optomechatronics Symposium on Thursday 30 March attracted about 100 participants.

Read more